Miszter Gé's posts - English uPOST

Orbán: Minden nyugdíjas kap 10 ezer forintot karácsonyra Orbán: Minden nyugdíjas kap 10 ezer forintot karácsonyra

Még idén minden nyugdíjas kap 10 ezer forintot Erzsébet-utalványban - jelentette be kedden Orbán Viktor. Meg 1,6 százalékkal emelik jövőre a nyugdíjakat is. A többi itt:

Vajna Tímea klónverseny Vajna Tímea klónverseny

Vasárnap este választották meg Vajna Tímea szépségkirálynőjét. Csak nekem tűnt fel, vagy valóban egy Vajna Tímea klónverseny volt ez? Lehet benne valami, ugyanis a Vajnáné képmására formált lányok versengése, a nézettségi adatokat látva, a magyar történelem legdrágább házibulija lehetett. Egy házibuliban meg az…

Orbán Viktor körbeudvarolta a szerbeket Orbán Viktor körbeudvarolta a szerbeket

“Szerbia minden olyan lépését támogatjuk, amely az illegális migráció megállítására irányul, élőerővel, szakértőkkel és anyagi forrásokkal is, mert Szerbia stabilitása Magyarország, Közép-Európa és egész Európa érdeke”.

Orbán Viktor ellibegett a szerb kollégájához Orbán Viktor ellibegett a szerb kollégájához

A magyar miniszterelnököt (középen) katonai tiszteletadással fogadta Kőhalmi Zoltán Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök (jobbra) a dél-szerbiai Nisben megrendezett szerb–magyar csúcstalálkozó előtt.

Szent Orbán "a szociális piacgazdaság védőszentje" Szent Orbán "a szociális piacgazdaság védőszentje"

Szent Márton “a szociális piacgazdaság védőszentje”, akinek nemcsak a szíve volt a helyén, de a józan esze is, amikor a legenda szerint – még katonaként – egy rászorulónak köpenye egy részét adta oda, és így egyikük sem fagyott meg – mondta a miniszterelnök a Szent Márton és Európa címmel, az Országházban…

A Táskásember A Táskásember

Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Néppárt maastrichti csúcstalálkozójára 2016. október 20-án. Mögötte balra Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Nem mindegy Nem mindegy

Nem mindegy, hogy a versenypiacon megkeresett vagy a magyar emberektől ellopott pénzen helikopterezünk.

More Miszter Gé's posts »

Language