beebeer's posts - English uPOST

Őrület a mai nap, mellettünk, alattunk lakásfelújítás kezdődött, felettünk már egy éve zajlik. Csak én vagyok ilyen csóró, hogy képtelen vagyok legalább egy falfúrást prezentálni. Nem baj, holnap reggel előveszem a klopfolót és verem az asztalt, érezzék, hogy rántott húsra még telik.

Ikertornyok, és az egyik ma szülinapos! Happy birthday Robert Fripp!

Amikor úttörő voltam március 19-én mindig városi akadályversenyt rendeztek a dicsőséges 133 nap emlékére. Az akadályverseny részeként fel kellett kutatnunk egy-egy 19-es partizánt és kifaggatni forradalmi emlékeiről. Annyira nem volt nehéz, az egész városban két közismert “partizán” élt. Ők is csak hozzátartozói…

hivatalosan is megkezdődött a szezon Megjött Józsi és beindította a betonkeverőt. Az ablak alatt. Hajnali fél háromkor feküdtem le.

Tájékoztatom az érdeklődőket, hogy a mai tüntetés csapata az eddigiekkel ellentétben 17.45-kor a Teréz krt Andrássy út sarkán találkozik. Norton, Tist, Udi, Kita (?) jelezte részvételi szándékát.

Nnnna, 2. nap, annyira mégsem lett rossz, 2 km-ért letotyogtam, csak 4-et sétáltam, kutya hideg van.

1. nap

a földszint 1-es lakónak küldöm szeretettel és dögöljön meg!

Zseniális idők! Lehet kapni eldobható pezsgőspoharakat! Rohanok veszek egy tucattal az alapvető tüntetéskellékből!

Chrome alatt most már Mozilla alatt sem tudok kommentelni, olyan, mintha ki lennék tiltva, de komolyan

Sokáig csak zenefüggönyként működött. A kölök nyomatta ezerrel, ühüm, persze, persze, ühüm, mosogattam tovább rendületlenül, a fülemben meg láthatatlan füldugó, nem szép dolog, tudom, de igen hasznos, ha az ember lánya rendelkezik egy önérzetes tinédzserrel, aki zenei felfedezéseit tukmálja az emberre vacsorakészítés…

Meghalt Lou Reed.

Erős vár a mi Istenünk, jó fegyverünk és pajzsunk..

Anya, mi az a pajzs? - kérdezte a kis templomtoronynál hazafelé Tomi, pár nappal az inkriminált iskolaérettségi vizsgálat után. Elmondtam, amit tudtam, aztán jól meggratuláltam magam, milyen jó ötlet volt kiscsoportban hittanra járatni a gyereket, hihetetlen mennyire megmaradt, mégse lehet hülye a gyerek, ugye.

Péntek este megnéztünk egy remek dokumentumfilmet a Doors-ról. Hétfőre meghalt Manzarek, Isten nyugosztalja!

Language